egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Horgászjáték

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Horgászjáték - műhely
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Horgászjáték

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Fogd ki az ajándékot!
Gyereknapi családi horgászjáték sok meglepetéssel.
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Szöveg

Horgászjáték   —   műhely

Hozzávalók:
- Dekorgumi különböző színekben A/4-es méretben
- Ceruza, Olló, Pálmatex ragasztó
- Néhány gémkapocs
- Halas sablon
- Spárga
- Bambuszbot

1.
Nyomtassuk ki a sablonokat, és egy dekorgumira helyezzük rá úgy, hogy a hal átrajzolása után a lapunkat behajtva megkettőzzük azt. A ceruza átnyomódik a puha dekorgumira, így precízen dolgozhatunk.

2.
Átrajzolás után a halak száját vágjuk körbe, majd az egyik felét belül kenjük meg ragasztóval. Helyezzük a hal szájához a kihajtogatott gémkapocs akasztót és erősen nyomkodjuk össze. Az így rögzített két felet egyszerre kivághatjuk.

3.
A sablon alapján vágjuk ki a díszeket is más színű anyagból, majd kenjük be ragasztóval. Figyelem a pálmatex ragasztó a sajátossága, hogy a felkent ragasztónak pár pillanatig száradnia kell és csak aztán ragadnak össze a felületek.

4.
A horgászbot végét snicerrel kissé bevágjuk. Ebbe a résbe helyezzük a kötelet a végén csomóval, ami megakadályozza, hogy a köté kicsússzon. A horog kihajtogatott gémkapocsból készül, amit kötél végére csomózzunk.

5.
Kezdődhet is a játék. A különböző alakú és színű halacskák, más és más apró jutalmat rejtenek a felváltva horgászó játékosok számára. A játék igazán akkor izgalmas, ha minél több halacskával játsszuk.

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás