egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Adventi naptár

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Adventi naptár - műhely
&cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1384&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-adventi-naptar.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Adventi naptár&" /> &cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1384&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-adventi-naptar.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Adventi naptár&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Adventi naptár

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Készíts aranyfiókos adventi naptár szekrénykét gyufaskatulyákból!
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Szöveg

Adventi naptár   —   műhely

Hozzávalók:
- 24 db gyufaskatulya
- kemény karton
- karácsonyi csomagolópapír
- arany tempera
- ragasztó, ecset, olló
- 24 db színes fa gyöngy
- filc csillagok
- pici szögek

1.
Fesd be a gyufásdobozok fiókjait arany színűre!

2.
Vágj ki két akkora négyszöget a kartonból, amely 3-3 mm-rel szélesebb, mint az egymás mellé illesztett gyufásdobozok mérete. Díszítsd a kartonlapot csomagolópapírral, filc csillagokkal!

3.
Ragaszd össze a gyufaskatulyákat hármasával! Az összeragasztott dobozok külső oldalait kasírozd be csomagolópapírral! Tűzd fel a fa gyöngyöket!

4.
Ragaszd össze a képen látható módon a dobozokat! Írd fel a számokat a dobozok elejére! Most már csak az apró ajándékok elrejtése van hátra!

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás