egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Márton napi lámpás

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Márton napi lámpás - műhely
&cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1133&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-marton-napi-lampas.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Márton napi lámpás&" /> &cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1133&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-marton-napi-lampas.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Márton napi lámpás&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Márton napi lámpás

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Öszi játék a fényekkel
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Szöveg

Márton napi lámpás   —   műhely

Hozzávalók:
- szép őszi levelek
- színes krepp papír
- pausz papír
- kerek doboz
- ragasztó
- olló
- gyertya
- drót

1.
Ragasztózd be a kerek doboz alját, közben a doboz másik felének csak a szélét hagyd meg. Ez lesz a lámpás fedő része. A leveleket tetszés szerint ragaszd rá a pauszpapírra.

2.
A feldíszített pauszpapír-hoz ragaszd a dobozok alját és tetejét. A lámpás alját és tetejét díszítheted színes papírral.

3.
A mécsest helyezd a lámpás aljára, és végül drótból készíts neki fület, hogy könnyen és biztonságosan vihessed magaddal.

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás