egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Szilveszteri kalap

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Szilveszteri kalap - műhely
&cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1448&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-szilveszteri-kalap.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Szilveszteri kalap&" /> &cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1448&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-szilveszteri-kalap.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Szilveszteri kalap&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Szilveszteri kalap

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Ajánlott további műhely
Szöveg

Szilveszteri kalap   —   műhely

Hozzávalók:
- színes kartonpapír
- színes selyempapír
- ragasztó
- körző
- olló
- gumiszalag
- tűzőgép

1.
Körzővel rajzolj körülbelül 15-20 cm átmérőjű kört a két, lehetőleg különböző mintájú és színű színespapírra. A köröket vágd ki ollóval a vonal mentén.

2.
A selyempapírt hajtsd össze téglalap alakúra úgy, hogy több réteg kerüljön egymásra és az ollóval vagdoss bele csíkokat. Tekerd fel egy ceruzára és ragaszd össze a nem bevágott végét, hogy egy hengert kapj.

3.
A két köralakú kartonpapírt, illeszd és tűzd össze a képnek megfelelően. Ragaszd bele a selyempapír összeillesztett végét és máris kész a szilveszteri kalapod!

4.
Minél többféle színű és mintájú papírból készíted el vendégeid kalapját, annál vicesebbek lesznek a fejdíszek.

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás