egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Busz éjjeli éneke

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Busz éjjeli éneke - animáció
&cat=anim&type=mesetv_embed&work_id=1768&szelesseg=720&magassag=400&info_url=%2Fanim%2Fbusz-ejjeli-eneke.html&cat_url=%2Fanim&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Busz éjjeli éneke&" /> &cat=anim&type=mesetv_embed&work_id=1768&szelesseg=720&magassag=400&info_url=%2Fanim%2Fbusz-ejjeli-eneke.html&cat_url=%2Fanim&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Busz éjjeli éneke&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Busz éjjeli éneke

animáció

Amikor kisgyermekként eljátszunk a gondolattal, hogy buszként, villamosként, metróként szeljük a város útjait …
Kortárs költők (Lackfi János, Vörös István) gondoltak egy nagyot és mai fejjel, 21. századi gondolatokkal készítettek egy-egy gyerekverset, hasonlatosat azokhoz a klasszikus gyerekversekhez, amelyeket a mai felnőttek sokszor mondogattak gyerekkorukban és mondanak ma gyerekeiknek. Most Weöres Sándor Buba éneke kapott párt gyerekelőadásban, kortárs animációban.
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Szöveg

Busz éjjeli éneke   —   animáció

A produkció azt a célt szolgálja, hogy a mesék, versek, –legyenek azok klasszikusak vagy kortárs szerzők munkái– betölthessék méltó helyüket a mai magyar oktatásban, közművelődésben.
A feldolgozás az Egyszervolt Alapítvány TÁMOP-3.2.11 (KMR-2010-0046) pályázatának támogatásában valósult meg.
Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás