Hetedhét országra szóló parti

Egy szülinapi parti, ballagás, vagy bármely nagyobb összejövetel már jóval az esemény előtt kezdetét veszi, és utána is akad bőven tennivaló a "kiértékeléssel", a fényképek nézegetésével, cserélgetésével. Az internet és a számítógép ezekre a "problémákra" ma már számtalan egyszerű megoldást kínál. A rajzoló és kiadványszerkesztő programokkal bármilyen meghívó elkészíthető, de ezek használatához sokszor komoly gyakorlat és szaktudás kell, ráadásul nem árt, ha előre meg lehet beszélni a társaság tagjaival, ki mikor ér rá, van-e valamilyen jó javaslata a programhoz. Szerencsére az interneten már elérhetők olyan ingyenes eseményszervező alkalmazások melyekkel mindezt egyszerűen és egy helyen el lehet intézni, ilyen például a Windows Get Live.


 
 

 

Előre elkészített, és egymással kombinálható minták segítségével percek alatt összeállíthatod a látványos meghívót, és néhány kattintással már el is küldhetsz barátaidnak, családtagjaidnak, bárkinek, akit szeretnél meghívni. A meghívottak listáját könnyedén összeállíthatod azokból, akik szerepelnek a Spaces, a Messenger vagy Hotmail-es névjegyalbumokban, címlistákban. A "vitafórum" segítségével pedig előre át is beszélheted velük a szükséges tudnivalókat - milyen öltözetben várod őket, kell-e külön készülniük valamilyen sportfeladatra, játékos vetélkedőre.

Ebben a rendszerben az a nagyszerű, hogy amikor a parti lezajlott, újra át lehet élni a legemlékezetesebb pillanatokat, legmókásabb történeteket, hiszen a "vitafórumon" ezeket is meg lehet írni egymásnak, sőt, fel lehet tölteni a rendszerbe a képeket is, melyeket azonnal mindenki láthat. Mi több, azonnal hozzá lehet kezdeni a következő buli szervezéséhez. Mindezt itt lehet kipróbálni: http://home.services.spaces.live.com/events/

vissza a rétre
vissza a rétre