egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Madáretető

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Madáretető - műhely
&cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1295&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-madareteto.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Madáretető&" /> &cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1295&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-madareteto.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Madáretető&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Madáretető

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Szöveg

Madáretető   —   műhely

Hozzávalók:
- parafalap, dugó
- festék
- ragasztó
- kalapács, szög
- olló, schnitzer
- ecset
- vonalzó

1.
Tervezd meg egy papíron a madáretető elejét, majd rajzold körbe a parafalapon, és vágd ki! A sniccer használatához kérd felnőtt segítségét!

2.
Ragaszd fel a dugót a madáretető kis ablaka alá! Fess be egy nagyobb négyzetet a parafalapból, és vágd ketté! Ez lesz a madáretető teteje.

3.
Rajzolj egy nagy kört a parafára, és vágd ki! A korong szélére óvatosan erősíts fel egy befestett parafacsíkot.

4.
Tűzz át két szöget alulról a kororng alakú alapon, ide lehet erősíteni a házformát. Óvatosan szegeld fel a tetőt a házikóra!

5.
Az etetőt úgy helyezd el, hogy ráláthass az ablakból! Töltsd meg madárcsemegével, például szotyival, és egész télen gyönyörködhetsz kis, szárnyas vendégeidben.

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás