egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Cserépharang

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Cserépharang - műhely
&cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1113&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-cserepharang.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Cserépharang&" /> &cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1113&szelesseg=720&magassag=480&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-cserepharang.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&cim=Cserépharang&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Cserépharang

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Saját készítésű karácsonyi csengettyű
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Ajánlott további műhely
Szöveg

Cserépharang   —   műhely

Hozzávalók:
- kis méretű virágcserepek
- kifúrt agyaggolyó
- színes gyöngy
- aranyszínű kötözőfonál
- szalagok
- akrilfesték
- 1 vékony, 1 vastagabb ecset

1.
Válassz egy alapszínt, és fesd be a kis cserepet a vastagabb ecset segítségével! Ha megszáradt, a vékony ecsettel készíthetsz rá különféle mintákat, karácsonyi vagy téli motívumokat.

2.
Köss egy kis fogpiszkáló-darabot az aranyfonál közepére, jó erősen! Húzd át a fonalat a cserép nyílásán, amíg meg nem akad! A fonal tartja majd a csengettyű nyelvét is.

3.
Fűzz fel egy színes gyöngyöt az aranyfonalra a cserépen kívül! Ez fogja lezárni a cserép tetején lévő nyílást. Kívülre köss egy kis hurkot, amivel majd felfüggesztheted a kisharangot!

4.
A kifúrt agyaggolyó lesz a harang nyelve. Kötözd a fonal végére a cserépen belül, hogy szépen csilingeljen a harang! Díszítsd fel masnival a karácsonyi csengettyűt!

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás