egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

Ajtónévtábla

örökbefogadta:
egyszervolt klub
Ajtónévtábla - műhely
&cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1106&szelesseg=720&magassag=480&gombok=4nN&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-ajtonevtabla.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&print_url=files/muhely-ajtonevtabla/ajtonevtabla-sablon_10823.pdf&cim=Ajtónévtábla&" /> &cat=muhely&type=mesetv_embed&work_id=1106&szelesseg=720&magassag=480&gombok=4nN&info_url=%2Fmuhely%2Fmuhely-ajtonevtabla.html&cat_url=%2Fmuhely&ret_url=%2Fret&close_url=javascript%3Awindow.history.back%28%29%3B&fullscreen_url=javascript%3Aset_fullscreen%28true%29%3B&print_url=files/muhely-ajtonevtabla/ajtonevtabla-sablon_10823.pdf&cim=Ajtónévtábla&" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
teljes képernyő
teljes képernyő
RÉSZLETEK
Leírás

Ajtónévtábla

műhely

  • szerző
  • előadó
  • rajzoló
  • készítő
  • zene- szerző
Hogy ki lakik itt! Viccesen tudasd látogatóiddal
Szavazás
a Te szavazatod:
Örökbefogadók
Ajánlott további műhely
Szöveg

Ajtónévtábla   —   műhely

Hozzávalók:
- kinyomtatott sablon
- fonal
- anyagmaradék
- ragasztó
- olló
- színes ceruzák

1.
Nyomtasd ki a sablont, és vágd körbe. Ha előtte keményebb papírra ragasztod, tartósabb lesz.

2.
Rajzolj arcot a babának, színezd ki a ruháját. Akár a kedvenc öltözetedet is ráfestheted – focimezt vagy fodros hercegnői ruhakölteményt.

3.
Készíts hajat a fonalakból. Válaszd ki a színt, vágd rövidre, vagy hosszúra. Lehet sötét rasztafrizurás, vagy szőke tüsi, sőt masni is kerülhet rá.

4.
Válassz ki egy megfelelő mintás ruha anyag darabkát, vágd ki a formáját, és készíts belőle zsebet. Apró üzenő cédulák is kerülhetnek bele.

5.
Már csak a név hiányzik és fel is kerülhet a gyerekszoba bejáratára az egyedi névtábla!

Hozzászólások
Név:
E-mail:
Hozzászólás:
  • még nem érkezett hozzászólás