egyszervolt klub
játékok
mesék
animációk
versek
dalok
műhely

ÖRÖKBEFOGADÓI KLUB

örökbefogadta: {ADOPT_TEXT1} {ADOPT_TEXT2}
egyszervolt klub
Örökbefogadási nyeremény akció
2013. október 15. – 2014. augusztus 31.

Az Egyszervolt.hu honlapon 2013. október 15 és 2014. augusztus 31-e között indított örökbefogadások alapján értékes nyereményeket sorsolunk ki, az első 500, egy év időtartamot választó örökbefogadó pedig garantált ajándékot kap.

A főnyeremény sorsolásán minden, az akciós időszakban indított örökbe fogadás részt vesz, függetlenül az időtartamától. Az egy hónapos a fél éves és az egy év időtartamú örökbe fogadások is egyenként szerepelnek. Fontos tehát, hogy nem a klubtag neve kerül a kalapba, hanem az örökbe fogadásai, azaz minél többször, és minél több tartalmat fogad örökbe, annál nagyobb a nyerési esélye!

Főnyeremény:

2 éjszakás családi pihenés a családbarát Kolping Hotelben
(részleteket lásd alább)

További nyeremények:

- családi grillebéd a szigetmonostori Rosinante fogadóban
- Kaláka CD csomagok
- gyerekfilmes DVD-k

Garantált ajándék:

A nyereményakció mellett garantált ajándékkal jutalmazzuk azt az első 500 klubtagot, aki egy éves időtartamra fogad örökbe egy tartalmat. Az ajándék a nagysikerű Versfilmek rajzfilmsorozat versantológiája, a Mozizzz…! című verses könyv. A kötetet személyesen az egyszervolt.hu szerkesztőségében lehet átvenni, vagy kérésre - a postai díj ellenében - postázzuk.

A Kolping Hotel – családi pihenés részletei:

2 éjszakás családi pihenés a családbarát Kolping Hotelben (2 felnőtt + max. 2 kiskorú gyermek részére).
A pihenés tartalmazza: a félpanziót, szállást, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használatát, sportprogramokon való részvételt. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja térítésmentesen. A szálloda alapszolgáltatásainak részletes listája itt található: kolping.hotel.hu
A felajánlás nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, az idegenforgalmi adót, és a szálloda extra szolgáltatásait (kozmetika, masszázs, stb.)
Beváltható: 2014. december 31-ig, "C" kiemelt szezonon kívüli időszakban, a szálloda szabad kapacitásának függvényében, előzetes egyeztetés alapján. ("C" kiemelt szezon: Nemzeti és egyházi ünnepek, iskolaszünetek).

A Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem – grillebéd részletei:

Családi grillebéd 11.000 Ft értékben 2 felnőtt és 2 gyerek részére.
A csomag pontos tartalma: családi grilltál, fejenként 1-1 üdítő és desszert, melyet Szigetmonostoron, a Rosinante szálloda és étteremben lehet elfogyasztani.
A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Kaláka ajándékcsomag részletei:

2x3 CD-t tartalmazó ajándékcsomag a Gryllus Kiadó lemezeiből, melyet a Kaláka Zeneboltban (1052 Budapest, Bárczy István utca 10.) lehet személyesen átvenni.
A 2x3 CD a kínálatból szabadon kiválasztható.
A nyeremény értéke: 9.000-10.500 Ft - a nyeremény készpénzre nem váltható.