Nyitóoldal | Támogatóink | Sajtó | Plakát | Galéria | E-mail  
 
 
 
 
10.00
Langaléta Garabonciások
11.00
Madárdal
népi táncok
12.00
Gryllus Vilmos
koncert
Mint nevünk is mutatja, az átlagosnál kicsit „magasabban” hordjuk az orrunkat, gólyalábon egyensúlyozva járjuk a világot miközben mókás kalandokba keveredünk a nagyérdemű közönséggel. Talpalávaló madárdalos-magyaros muzsika kicsiknek és nagyoknak. A magyar népdalok tündéries és virágos emlékezete immár tíz éve szólal meg a Madárdal zenekar előadásában. A gyermekek füléhez az egyik legközelebb álló Kossuth díjas előadó - és alkotóművész. Klasszikussá lett dalai mellett eljátssza új gyermeklemeze, a Biciklizős kedves dallamait is.
13.00
Bab Társulat
előadása
14.00
Kaláka együttes
15.00
Méhes Csaba
MIMÓKA - pantomim
Ez a játék nem babra megy: a társulat óriási bábokkal idézi fel a régi vásári komédiák hangulatát, a mutatványosok színpompás világát. Móka és kacagás ejti „babul” a közönségét.

A Kaláka zenekar 40 éves jubileuma küszöbén épp oly fiatalos, mint bármikor az elején. Klasszikussá lett dalaik nagy kedvencei az Egyszervolt.hu látogatóinak, és most élőben is meghallgathatók.

Mimóka egyfolytában játszik. Ha akarja, súlyemelő hatalmas izmokkal, ha akarja tyúk vagy béka, vagy robotember vagy hős lovag. Vadászik a dzsungel mélyén, horgászik, autót szerel – és így tovább - az üres színpadon.
Nincs ehhez szüksége semmi másra csak sok-sok gyerekre, akinek van kedve vele játszani, vele kacagni, mókázni.

16.00
Makám
koncert
16.30
Mazsola és Manócska
interaktív előadás
17.00
Karaván família
koncert

Az olvadó hó illata, a szelek futása, a nyarak viharai, az aranyló őszök harsogó tavaszok, utazások, vándorlások titkos hangjai, szívből jövő, s szívhez szóló énekek. Modern zenébe öltött hagyomány – ez a Makám.  

Hegyen völgyön általmegyünk, zeneszóra megpihenünk!
Mazsola és Manócska interaktív bábjáték, énekek és ölbeli játékok kisgyermekes családoknak
Játékmester: Jakabosné Kovács Judit drámapedagógus

Négy hang - egy család: szülők és gyerekek - egy igazi család alkotja a zenekart.
A Karaván Familia autentikus népzenei feldolgozásokat játszik saját stílusukra formálva - így például a mississipi blues, a flamenco, a rumba, és a balkáni cigány zenei elemek mind megtalálhatóak zenéjükben.

   

Tintaló Társulat
Felhővadászat
   

A Felhővadászat felhőtlen szórakozás: izgalmas ügyességi játék gyerekek számára, melyet a Pilóta a Légikisasszony segítségével irányít. Az ifjú felhővadász helyet foglal a repülőgépben, s a felhőkapkodó szerkezettel három, a repülőgép előtti kötélen lecsúszó felhőt kell eltalálnia. Hajrá!

   
 
 
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!