Programajnl
Folyamatosan frissl gyermek- s csaldi programok napi, heti bontsban
KEREKÍTÕ – Mondókás móka
KEREKÍTÕ – Mondókás móka
2013. okt. 31. - 2014. jn. 25.
Szerda10:00 - 10:30

Aranytíz Kultúrház, Budapest
1051 Budapest, Arany János u. 10.

A Kerekítõ a kisgyermekek jó kedvre kerekítésérõl szól. Az élet elsõ éveiben az önfeledt együttjátszás, a lovagoltatók, tenyeresdik, cirókázók érzelmi biztonságot nyújtanak, mely a korai anya gyermek és apa gyermek kapcsolat meghatározója és az értelmi és érzelmi fejlõdés alapja.

A félóra mondókázás és éneklés után egy további fél órában a szülõk kötetlen, illetve irányított beszélgetésen vesznek részt kisgyermekkel kapcsolatos témákban, amíg a kicsik a játszószõnyegen játszanak. Alkalmanként vendég elõadók is ellátogatnak.

Miben különbözik más baba-mama programtól? Csak magyar népi ölbeli játékok, mondókák, népdalok, népi gyermekdalok hangzanak el, élõ hangszerjátékkal színesítve. Nem használunk sem szerzõs mûveket, sem más népek dalait, mert tapasztalatunk szerint a heti foglalkozás épp arra elég, hogy a szülõk a saját hagyományainkból merített kincseinket leporolják, és maradandóan elsajátítsák. Az ölbeli játékokat itt úgy játsszuk, ahogy azt régen nagymamáink, kellõ idõt, ismétlést szánunk a játékoknak, igazodva az életkori sajátosságokhoz és ezzel egyben igazi játékélmény is jobban megszületik.

Tanít: Cseke Szabolcs, népzenész

A programvltoztats jogt fenntartjk a szervezk, ezrt az egyszervolt.hu nem vllal felelssget.

Ezen a cmen kldhetsz neknk programajnlatot: programajanlo@egyszervolt.hu | Krsre kldhetnk egy linket, mellyel kzvetlen is feltlthetsz hozznk programokat | Csak szveges formtumban rkez programot tudunk hasznlni, nincs mdunk kprl szveget beszedni! | Az esemny eltt 4-7 nappal elbb kldd el az ajnlatot!