Programajnl
Folyamatosan frissl gyermek- s csaldi programok napi, heti bontsban
HOGYAN KEZDJÜNK HOZZÁ?
HOGYAN KEZDJÜNK HOZZÁ?
2011. jl. 4. - 2011. jl. 8.
0:00-0:00

Magyartanárok Egyesülete, Budapest
1088 Budapest, Múzeum utca 7.

A Magyartanárok Egyesületének nyári módszertani tábora

Tisztelt Kollégák!

Várunk minden, a magyartanítás ügye, az iskolai módszerek, a tanítási gyakorlat felfrissítése, a mai magyar irodalom taníthatósága iránt érdeklõdõ kollégát egy ötnapos nyári módszertani táborba.
1998 óta minden nyáron megrendezett táborunk 30 órás továbbképzés, az akkreditáció megújítása folyamatban van. Szívesen látunk nemcsak pályakezdõket és a pályán huzamosabb ideje dolgozó kollégákat, hanem egyetemistákat is. A munka elsõsorban kiscsoportos (szemináriumi) formában zajlik; a közös elemzéseken és beszélgetéseken kívül rendezünk más fontos programokat is: lesz filmnézés és filmelemzés, városnézés, néhány elõadás, játék, valamint beszélgetés egy kortárs magyar szerzõvel, Háy Jánossal. A szakmai programok középpontjában egy klasszikus szerzõ, Mészöly Miklós, valamint egy kortárs alkotó, Háy János néhány mûve áll. Természetesen szóba kerülnek más, Szekszárdhoz kötõdõ szerzõk is (Babits Mihály, Baka István, Parti Nagy Lajos).
Törekszünk arra, hogy nyári továbbképzésünk a kellemes és tartalmas szakmai együttlét örömét adja a résztvevõknek, egyszerre legyen feltöltõdés és pihenés.

A tábor szakmai vezet je Arató László.
Részvételi díj: 40.000 Ft (az Egyesület tagjainak kedvezményesen 38.000 Ft), amit mint tanári továbbképzést az iskolák kifizethetnek dolgozóiknak.

Jelentkezési határidõ: 2011. május 1.

Jelentkezni az alábbi címeken lehet: magyartanarok@gmail.com vagy Magyartanárok Egyesülete, 1088 Bp. Múzeum u. 7., Kossuth Klub

További információk a http://magyartanarok.fw.hu honlapon találhatók

A jelentkezéshez szükséges adatok:
Név
Levélcím, telefon, e-mail
Milyen iskolatípusban tanít? (Ettõl függetlenül jelentkezhet bármely csoportba!)
Iskolájának neve, címe, telefonszáma
Milyen csoportban kíván részt venni
a) általános iskolai b) középiskolai c) szakiskolai
Kérjük, azt is jelezze elõre, ha valamilyen speciális kérése van (például: nem kér szállást, vegetáriánus étrendet szeretne stb.)!
Kérjük, jelezze, hogy banki átutalással vagy csekken kíván-e fizetni!
A jelentkezõk a részletes programot és a további információkat elektronikus levélben kapják meg.

A programvltoztats jogt fenntartjk a szervezk, ezrt az egyszervolt.hu nem vllal felelssget.

Ezen a cmen kldhetsz neknk programajnlatot: programajanlo@egyszervolt.hu | Krsre kldhetnk egy linket, mellyel kzvetlen is feltlthetsz hozznk programokat | Csak szveges formtumban rkez programot tudunk hasznlni, nincs mdunk kprl szveget beszedni! | Az esemny eltt 4-7 nappal elbb kldd el az ajnlatot!